srssersssdgimvssmicdsd

1informativni_2024
2informativni_2024
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Novice
  • S ŠALEŠKIMI SLADKIMI ZGODBAMI zmagali na 21. festivalu Več znanja za več turizma

S ŠALEŠKIMI SLADKIMI ZGODBAMI zmagali na 21. festivalu Več znanja za več turizma

Ekipa študentov Višje strokovne šole je v sodelovanju z dijaki Šole za storitvene dejavnosti na 21. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma s turističnim produktom Šaleške sladke zgodbe osvojila 1. mesto in posebni zlati priznanji za najboljšo predstavitev na tržnici in promocijski spot.

Na festivalu v organizaciji Turistične zveze Slovenije se je s predlogi lokalnih kulinaričnih spominkov s trajnostnim pridihom predstavilo 28 srednješolskih in višješolskih ekip iz Slovenije in tujine. Naša tekmovalna ekipa se je predstavila z izvirno oblikovanimi kulinaričnimi spominki, ki odražajo prepoznavne podobe in bogato industrijsko dediščino Šaleške doline.

Poleg zlatega priznanja za doseženo 1. mesto je zelo motivirana ekipa mladih kulinaričnih mojstrov prejela tudi posebni zlati priznanji za najboljšo predstavitev na tržnici in promocijski spot. Strokovno komisijo so navdušili zlasti z izčrpno predstavitvijo tematskih slaščic in izvirnih postopkov njihove izdelave. Zlato ekipo so sestavljali študenti program Gostinstvo in turizem Martina Pušnik, Rok Biškop, Daniel Panić in Ian Žvipelj ter dijaki Šole za storitvene dejavnosti. Njihovo pripravo in delo so spremljali mentorji Antonija Jakop, Anita Rudolf Pečnik in Marko Gams.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3
3320 Velenje

03 89 60 642
vss@scv.si