srssersssdgimvssmicdsd

Pasica_1920x350px42022
Pasica_1920x350px6_2022
previous arrow
next arrow

srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

Autodeskova brezplačna programska oprema za dijake in študente

Dijakom, študentom, šolskim ustanovam in profesorjem Autodesk nudi brezplačne licence Autodeskove programske opreme (Autocad, Inventor …).
Na spletni strani Student Engineering & Design Community site najdete vse informacije o brezplačnih šolskih verzijah programov. Tu si lahko preberete odgovore na pogosta vprašanje v zvezi s pridobitvijo brezplačnih licenc za šolske ustanove.

Če potrebujete pomoč pri pridobivanju licenc ali prenosu programske opreme, jih lahko pokličite na 01 5830 100.

Preberi več

Gostinstvo in turizem, naslovi diplomskih nalog pri mag. Repniku

Naslovi diplomskih nalog pri predavatelju mag. Sebastjanu Repniku

 Osnove kuharstva

  1. Razširitev kulinarične ponudbe v gostišču
  2. Uvedba Francoske kuhinje v ponudbo gostišča
  3. Analiza redne in izredne ponudbe v gostilni
  4. Slovenska večerja za skupino poslovnežev
  5. Analiza prehrane v slovenskih naravnih zdraviliščih
  6. Organizacija  in kulinarika
  7. Večer mehiške kulinarike v gostišču
  8. Kakovost v delovnem procesu in standardizacija receptur
  9. Analiza kuhinjskega poslovanja
  10. Organizacija in vodenje dela v kuhinji na prireditvi
  11. Slow food
  12. Načrtovanje celodnevne prehrane otrok na letovanju

Poslovanje hotelov in turističnih agencij

1.      Kampi v Sloveniji

2.      Turistične agencije v Sloveniji (receptivne, emitivne)

3.      Politika določanja cen v dejavnosti gostinstva / turizma

4.      Outsourcing v hotelirstvu

5.      Analiza profitabilnosti hotela / turistične agencije

6.      Analiza cenovne konkurenčnosti slovenskih hotelov / turističnih agencij 

7.      Hotelske ankete – vir pridobivanja idej za izboljšanje zadovoljstva gostov

8.      Sprejem in odprava gostov v hotelu

9.      Varnost v hotelu

10.  Analiza poslovanja oddelka F&B

11.  Analiza kakovosti in garancija storitev v hotelu

12.  Celovita predstavitev hotela / turistične agencije (kaj mora vsebovati)

13.  Lojalnost kupcev hotelskih storitev

14.  Ekološka osveščenost v slovenskih hotelih

15.  Vloga in pomen kontrole v hotelu / turistični agenciji

16.  Novi trendi pri poslovanju v turističnih agencijah / hotelih

17.  Timsko delo kot pogoj za uspešno poslovanje v dejavnosti gostinstva / turizma

18.  Vpliv recesije v obdobju 2008-2012  na poslovanje prenočitvenih / prehrambenih obratov / turističnih agencij  v Sloveniji

19.  Sodelovanje hotela v celoviti turistični ponudbi

20.  Sodelovanje turistične agencije v celoviti turistični ponudbi

21.  Analiza  kakovosti recepcijskega poslovanja

22.  Analiza poslovanja  hotelskega gospodinjstva

23.  Analiza kakovosti turistične agencije

24.  Turistično vodenje

25.  Poslovni načrt za turistično agencijo X

26.  Menedžer / menedžerka turistične agencije

27.  Ugotavljanje zadovoljstva gostov v turističnem podjetju X

28.  Delo predstavnika slovenske turistične agencije X v tujini

29.  Potek telefonske prodaje v turistični agenciji X

30.  Sodelovanje turističnih agencij z letalskimi prevozniki

31.  Elektronsko trženje turističnih storitev v turistični agenciji X

32.  Vpliv varnosti v turizmu na izvedbo turističnih aranžmajev agencije X

Wellness turizem

 1.      THETA HEALING

2.      ČAKRE IN BARVNA TERAPIJA

3.      OSNOVE ZDRAVILIŠKEGA ZDRAVLJENJA

4.      TEHNIKE DOSEGANJA ČUSTVENE SVOBODE

5.      MEDITACIJA

6.      MANDALE

7.      PRAVILNO DIHANJE

8.      ILUZIJA O CEPIVIH

9.      KAM POTUJEJO TVOJE MISLI?

10.   OBLIKOVANJE WELLNESS PONUDBE

11.   SAMOZDRAVLJENJE NA DELOVNEM MESTU

12.   MERKAVA

13.  NIČNE MEJE – HOOPONOPONO

14.  PREHRANSKI DODATKI

15.  ŽIVALSKE ESENCE

16.  ŠAMANIZEM

17.  BIOTERAPIJE

18.  POSKUS RAZLAGE – METODA ZDENKA DOMANČIČA

19.  FENG – SHUI

20.  SMISEL SAMORAZVOJA

21.  REIKI

22.  AJURVEDA

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3
3320 Velenje

03 89 60 642
vss@scv.si