srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Študentsko delo MIEL Elektronika, d.o.o., 12. 12. 2018

Študentsko delo MIEL Elektronika, d.o.o., 12. 12. 2018

Podjetje MIEL Elektronika, d.o.o.

Prijave: zaposlitev@miel.si

Študentom nudimo opravljanje praktičnega dela na OMRON opremi, ki velja za vodilno na področju industrijske avtomatizacije, na naslednjih področjih:
– delo na aplikativnih rešitvah (industrijski krmilniki, motion in servo sistemi, strojni vid, specialna senzorika, varovanje strojev in naprav, industrijski in mobilni roboti …) ter testnih aplikacijah za projekte v industrijskem okolju,
– delo na tehnični podpori iz pisarne in na terenu na vseh področjih, ki jih pokriva OMRON,
– delo na prodajnih aktivnostih kot npr. sodelovanje pri pripravi tehničnih rešitev, konfiguracija sistemov za avtomatizacijo, komunikacija s strankami.

Delo se opravlja na sodobnih razvojnih OMRON orodjih (CX-One, Sysmac Studio) ter ERP/CRM/PM sistemih, na lokaciji Velenje oz. po dogovoru.
Ponujamo možnost strokovnega razvoja na najsodobnejših tehnologijah v okviru Industrije 4.0 ter osebnostni razvoj v mladem kolektivu z realnimi izzivi iz industrijskega okolja. Praktikantom omogočamo formiranje diplomske naloge, mentorstvo pri pripravi le-te, izvedbo v našem podjetju in možnost zaposlitve za nedoločen čas. Vloge sprejemamo na elektronski naslov zaposlitev@miel.si .

Več si lahko preberete na oglasnem letaku..

Vabljeni k sodelovanju!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660