srssersssdgimvssmicdsd

GIT, 2. letnik; obisk SAŠA inkubatorja

Študenti 2. letnika, programa Gostinstvo in turizem boste v torek, 4. 12. 2018, obiskali SAŠA inkubator, na Šaleški cesti 2 v Velenju (bivši Standard). Dobimo se ob 11.25 uri v avli prostora SAŠA inkubatorja (vhod iz parkirišča).

SAŠA inkubator d. o. o. je regionalni podjetniški inkubator, ki pokriva območje Savinjsko-šaleške regije in nudi pomoč predvsem mladim začetnikom na področju podjetništva v SAŠA regiji. V SAŠA inkubatorju so zaposleni mladi, kreativni ljudje, ki spodbujajo  posameznike z inovativnimi podjetniškimi idejami, da jih predstavijo in jih s pomočjo usposobljenih podjetniških strokovnjakov uspešno realizirajo.

Verjamem, da boste tudi vi dobili koristne nasvete in odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo ob morebitni podjetniški ideji, zato vas prosim, da si pripravite tudi kakšno vprašanje. Več o SAŠA inkubatorju si lahko preberete na  njihovi spletni strani https://www.sasainkubator.si/ . Udeležba je za študente 2. letnika programa Gostinstvo in turizem obvezna. S tem bodo opravljene ure predavanj za četrtek, 6. 12. 2018.

Martina Omladič

 

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660