srssersssdgimvssmicdsd

Karierni sejem Moje delo.com – Velenje

Lepo vabljeni na karierni sejem v Velenju, ki bo 13. septembra 2017.

Več lahko preberete na njihovi spletni strani http://kariernisejem.com/

Zakaj bi obiskali karierni sejem?

POIŠČITE NOVO ZAPOSLITEV

Službo imate, vendar razmislite, ali ste z njo zadovoljni? Je vaša zaposlitev varna, delodajalec skrbi za vas in vaš razvoj, ste za svoje delo nagrajeni po poštenih merilih? Vas cenijo in se dobro razumete s sodelavci? Če se vam zdi, da bi lahko bilo bolje, obiščite sejem in naredite nekaj, da kmalu dosežete boljše delovne pogoje.

PREVERITE SVOJO VREDNOST

Priporočljivo je, da tekoče spremljate aktualne ponudbe na trgu dela. Nikoli, sploh pa ne v teh časih, namreč ne veste, kako bo s poslovanjem vašega delodajalca v prihodnosti. Bodite proaktivni, prežite za dobrimi delovnimi priložnostmi in predstavite svoje prednosti podjetjem, ki nudijo dobre delovne pogoje.

SPOZNAJTE PRVEGA DELODAJALCA

Spoznajte slovenske delodajalce in se pogovorite s tistimi, ki odločajo o zaposlovanju v teh podjetjih. V kolikor ste kandidat, ki ga kakšno podjetje zaposluje, lahko s sejma odidete z dobrimi možnostmi za zaposlitev, v nasprotnem primeru pa boste dobili koristne napotke, kaj morate izboljšati, da tudi na vas v bližnji prihodnosti čaka služba.

INFORMIRAJTE SE

Obiščite brezplačna karierna predavanja, saj razumete pomembnost dodatnega izobraževanja, izpopolnjevanja svojih veščin in znanj, da se boste potegovali za boljša in bogateje nagrajena delovna mesta.

IZPILITE SVOJ PRISTOP

Izobraževalna podjetja in ponudniki drugih storitev in produktov, predstavite se karierno usmerjenim posameznikom, ki vedo, da bodo zbolj razvitimi veščinami in tehnično podporo postali boljši kandidati za dobra delovna mesta.

POSVETUJTE SE

Izboljšajte svoj CV, posvetujte se s strokovnjaki in rešite psihometrični test – vse brezplačno. Najboljši kadri imate več možnosti pri izbiri nove zaposlitve. Najboljši boste postali tisti, ki nenehno skrbite za svoj razvoj, načrtujete karierno pot, se posvetujete, testirate in primerjate.
(Vir: spletna stran http://kariernisejem.com/za-obiskovalce/)

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660