srssersssdgimvssmicdsd

Pasica_1920x350px6_2022
Pasica_1920x350px42022
previous arrow
next arrow

ZLATI SMO

Turisična zveza Slovenije v letošnjem letu organizira že 15. festival Več znanja za več turizma. Letošnja tema festivala je Kultura in turizem. Tudi študenti Višje strokovne šole, program Gostinstvo in turizem smo se odločili, da na festivalu sodelujemo z nalogo ETNO pustolovščina na kmetiji Pr’ Krajnk. Tema naloge je predstavitev kmetije Pr’ Krajnk, bolj poznane po pivu Loko Loko, ki ima zelo bogato kulturno dediščino kmečkega orodja. Pripravili smo program, kjer pri ogledu kmetije in zbirke orodja obiskovalci aktivno sodelujejo, za nagrado pa jih ob zaključku čaka degustacija piva.

Poleg naloge smo posneli tudi promocijski spot, za katerega ste lahko glasovali in nas tako pri tekmovanju podprli. Predstavili smo se v Ljubljani na sejmu Natour Alpe-Adria v sredo, 31. januarja 2018, na katerem je sodelovalo 44 ekip iz srednjih in višjih šol iz Slovenije in tujine.

Pridni študenti in študentke smo bili Žiga Omerović, Lidija Fužir, Nik Gorenjak, Anamarija Podjavoršek in Matic Britovšek. (Martina Omladič, predavateljica VSŠ)

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3
3320 Velenje

03 89 60 642
vss@scv.si