srssersssdgimvssmicdsd

GIT, 1. letnik; pogoji za OKU

OCENE SEMINARSKIH NALOG, STROKOVNIH ODGOVOROV ZA PREDMET OSNOVE KUHARSTVA

ŠTUDIJSKO LETO: 2019/2020

NOSILEC PREDMETA: mag. Sebastjan Repnik, spec.

Lokacija: VSŠ Velenje

Letnik: 1.

Smer: Gostinstvo in turizem

ocena vpr. ocena sem.n. IZPOLNJUJE POGOJE
vpisna številka max. 5 % max. 10% ZA PRISTOP K PISNEMU DELU IZPITA
12110240361 3 7 DA
12110240382 4 8 DA
12110240385 5 8 DA
12110240368 5 10 DA
12110240377 3 8 DA
12110240371 2 8 DA
12110240373 3 9 DA
12110240374 4 9 DA
12110240379 3 9 DA
12110240370 2 9 DA
12110240376 3 9 DA
12110240384 2 7 DA
12110240386 5 ? NE NI ZAGOVORA SEMINARSKE NALOGE
12110240369 2 8 DA

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660