srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • GIT, 1. letnik; OST, navodila za sem. nalogo

GIT, 1. letnik; OST, navodila za sem. nalogo

Seminarska naloga pri predmetu Osnove strežbe

Osnovne smernice:

Prevod angleške knjige: Service, The Master’s Guide; Gartlgruber, Gutmeyer, Lenger…

Naloga:

Prevod knjige in oblika seminarske naloge – z vsemi zahtevami glede pisanja seminarske naloge. Sličice, kar dobite na internetu in drugih virih, da bo seminarska čimbolj zanimiva

Po navodilih za pisanje diplomske naloge (spletna stran šole)

Prevod v slovenskem jeziku

Pomoč: strokovni slovar na internetu

Oceno dobite: prevod,  tehnična dovršenost seminarske naloge, predstavitev – do 5 minut vsakdo

Delovna navodila, reporte – se lahko naredi v obliki tabel, da boste lahko uporabljali v praksi.

Pomoč: na email: gregor.kocjancic1@gmail.com

Service; The Master s Guide

SERVICE_A_Masters_Guide_-_seminarska_Velenje_2015.doc

naslovnica_in_kazalo.pdf

  1. skupina: 7-65                Razkosavanje (1._skupina_a_7-25.pdf        1._skupina_b_26-45.pdf     1._skupina_c_46-65.pdf)
  2. skupina: 67-104            Filiranje  (2._skupina_A_67-85.pdf      2._skupina_B_86-105.pdf)
  3. skupina: 107-142          Flambiranje  (3._skupina_a_107-125.pdf   3._skupina_b_126-142.pdf   )
  4. skupina: 145-161          Mariniranje (4._skupina_145-161.pdf)
  5. skupina: 163-183          Posebne priprave omizja  ( 5._skupina_163-183.pdf)
  6. skupina: 183-200          Postrežba sirov (6._skupina_183-200.pdf)
  7. skupina: 203-215          Postrežba kave (7._skupina_203-215.pdf)
  8. skupina: 217-226          Ključne stvari pri strežbi (8._skupina_217-226.pdf)

Service; A guide for profesionals

  1. skupina:        6-19                Vrste gostov I (SERVICE_01_6_19_VRSTE_GOSTOV_I_.pdf
    )
  2. skupina: 20-29              Vrste gostov II (SERVICE_02_20_29_VRSTE_GOSTOV_II_.pdf)
  3. skupina: 152 – 163        Postrežba pijač, sestava menuja (SERVICE_11_152_163_BEVERAGES_SERVICE__MENU_DESIGN.pdf)
  4. skupina: 168-177          oblikovanje in planiranje menujev (CE_12_168_177_DESIGNING__PLANNING_MENUS.pdf )
  5. skupina: 178-187          Bar (SERVICE_13_178_187_BAR.pdf
  6. skupina: 189-202          Organizacija banketov (SERVICE_14_189_202_CATERING_AND_CONVENTION_SERVICES_I.pdf) SERVICE_15_203_217_CATERING_AND_CONVENTION_SERVICES_II_.pdf

Velenje, 8. 10. 2019

Gregor Kocjančič

 



Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660