srssssersssdgimvssmicdsd

GIT, 1. letnik, OKU, ocene sem. nalog

Program: Gostinstvo in turizem

Predmet: Osnove kuharstva

OCENE SEMINARSKIH NALOG ZA PREDMET OSNOVE KUHARSTVA

NOSILEC PREDMETA: mag. Sebastjan Repnik, spec.

ŠTUDIJSKO LETO: 2017/2018

Vpisna številka OCENA
12110240332 6
12110240339 7
12110240342 7
12110240335 6
12110240334 7
12110240343 9
12110240331 7
12110240326 9
12110240328 10
12110240325 8

SEMINARSKA NALOGA JE POGOJ ZA PRISTOP K PISNEMU DELU IZPITA

Ocena seminarske naloge predstavlja 10 % končne ocene pisnega dela izpita

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Višja strokovna šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660